Studietur til Tyskland

Vi planlegger studietur til Tyskland 3. til 5. februar 2023.

I Tyskland finner vi dedikerte Boeravlere, som har vært med helt fra starten med boergeit i Europa. Vi kan besøke flere med både tradisjonell boergeit og Kalahari (fullfarget rød).

Her er link til en av avlerne: www.redkalahari.de

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Skjermbilde-105.png

Vi har tidligere arrangert studieturer til England, og det er spennende å se og høre hvordan man jobber med disse flotte dyra i andre land her i vår del av verden. Det er herlig å kunne sette av ei hel helg til å handle bare om geit, sammen med andre hyggelige mennesker med samme fokus. Det er også satt av tid til litt kultur og felles måltider og hygge.

Her er foreløpig program og informasjon.

Frokost er inkludert i prisen ovenfor, andre måltider kommer i tillegg. Flyreise er priset med full avbestillingsmulighet, den kan nok skaffes vesentlig billigere hvis man ikke ønsker å ha avbestillingssikring.

Påmelding her, ikke bindende før etter 28. november 2022.